Traplift

De perfecte oplossing voor u

Met een traplift van ThyssenKrupp Encasa bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst. Uw gehele thuis is comfortabel bereikbaar, verhuizen naar een gelijkvloerse woning behoort gelukkig tot het verleden. Trapliften van ThyssenKrupp Encasa zijn tevens zo ontwikkeld dat uw trap nog veilig beloopbaar blijft en de trapleuning kan blijven zitten. Het plaatsen van een traplift kan zeer snel.

Traplift voor een trap met bochten

Voor elke trapsituatie bestaat een oplossing, voor trappen met bochten is het model “Swing" de ideale oplossing.

De Swing is een traplift voor trappen met bochten en is de tweede generatie trapliften die met één rail langs de smalle zijde van de trap kan worden geplaatst. Hierdoor blijft het brede gedeelte goed en veilig beloopbaar voor overige trapgebruikers.

Het gepatenteerde automatische swivelsysteem – het onafhankelijk van de aandrijving meedraaien van de stoel - waarborgt dat de traplift altijd de meest efficiënte route over de trap neemt. Hierdoor kan de traplift zelfs in zeer krappe situaties worden geplaatst en kan de trapleuning vrijwel altijd blijven zitten. Met de “Swing’’ stoellift zijn bouwkundige aanpassingen niet nodig en kan uw trapleuning blijven zitten.

Door de automatische draaistoel, draait de stoel boven aan de trap dusdanig dat veilig uitstappen mogelijk is. De meest veilige manier is namelijk met de rug naar de trap.

De stoellift kan worden ingeklapt als deze niet in gebruik is, hierdoor wordt de ruimte boven en beneden aan de trap gewaarborgd. Door het toepassen van een parkeerbocht is het ook mogelijk dat de stoellift naast de trap wordt geparkeerd. De gehele trap blijft hierdoor veilig beloopbaar. Het opklappen van de stoel is een heel lichte handeling.

De “Swing’’ stoellift is in verschillende kleuren leverbaar, zo is deze te integreren met het interieur van uw huis. Heeft u speciale wensen wat betreft uitvoering? Neem contact met ons op. In principe is bij ons niets onmogelijk!

Klik hier voor meer informatie over de “Swing” stoellift. Liever gelijk een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend bezoek? Maak dan hier uw afspraak. Bestaat er interesse in het huren van een traplift? Lees dan de voorwaarden voor het huren van een traplift.

Traplift voor een rechte trap

Is er in het huis een rechte trap aanwezig, dan is er de keuze tussen de hierboven beschreven “Swing’’ en het type “Levant’’.

De “Levant’’ voor rechte trappen is door haar ergonomische design zeer comfortabel. De stoel is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Ook is er de mogelijkheid van een opklaprail, door de opklaprail kan de rail waar nodig uit de weg worden gehaald. Klik hier voor informatie over de “Levant’’ stoellift. Liever gelijk een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend bozek? Maak dan hier uw afspraak.

Ook voor buiten is de “Levant’’ de ideale oplossing, een rechte trap vanaf het huis naar de tuin of naar een zonnig terras. Met de “Levant’’ stoellift voor buiten is dat geen enkel probleem. De buitenlift is weerbestendig en van alle gemakken voorzien. Klik hier voor meer informatie over de “Levant’’ buiten. Interesse in het huren van een rechte stoellift? Bekijk hier de mogelijkheden voor de huur traplift mogelijkheden.

5 stappen naar uw ideale traplift

Uw 5 stappen naar een zorgeloze toekomst met een traplift van ThyssenKrupp Encasa

Stap 1. Advies door onze gespecialiseerde traplift adviseur.
Stap 2. Uw trap wordt ingemeten zodat de traplift perfect past.
Stap 3. In de fabriek in Krimpen aan den IJssel wordt uw traplift met de grootste zorg geproduceerd.
Stap 4. Een deskundige trapliftmonteur installeert in enkele uren uw traplift.
Stap 5. Uiteraard komen wij desgewenst daarna jaarlijks langs voor een traplift service beurt. Waarmee we de beschikbaarheid van uw traplift garanderen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Neem vandaag nog contact op met MediPlus, om geheel vrijblijvend advies te krijgen over de mogelijkheden van een traplift van ThyssenKrupp.