Voetcomfort

Artikelen 1 tot 12 van totaal 25

Artikelen 1 tot 12 van totaal 25

Ook voor voetcomfort zit u goed bij MediPlus

Of het nu verbandschoenen betreft om goed te kunnen lopen tijdens het zwachtelen, of u zoekt gewoon een mooie maar comfortabele schoen of sandaal, waar u ook nog uw steunzolen in kunt dragen, ook dan zit u goed bij MediPlus. Maar wij leveren ook diabetisch sokken en ecosocks met een soepele rand

Actiflex comfortschoenen bieden uitstekend comfort

Deze comfortschoenen bieden een schokabsorberende zool, zijn ademend en vederlicht door het gebruik van hoogwaardig leder en huidvriendelijk rekbaar bovenmateriaal. De zool is bijzonder flexibel en biedt maximale bewegingsvrijheid tijdens het lopen. Alle modellen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed zodat uw eigen steunzolen ten aller tijden kunt dragen. Collectie bestaat uit 4 breedtematen G / H / J en K. Elke model is uitsluitend in een wijdte verkrijgbaar.

Ortho Lady sandalen en slippers 

De comfortslippers van Ortho Lady zijn voorzien van een hoogwaardige kalfslederen voering zonder naden. Verder zijn deze voorzien van uitneembare voetbedden waardoor de mogelijkheid ontstaat om uw eigen steunzolen of therapiezolen te kunnen dragen. Sommige modellen hebben een afneembaar hielbandje waardoor ze zowel als slipper maar ook als sandaal gedragen kunnen worden.

Verbandschoenen van Pullman

Ook voor voeten die ingezwachteld moeten worden biedt MediPlus de oplossing met de verbandschoenen van Pullman. Verbandschoenen zijn bedoeld voor mensen die huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatiestoornissen aan hun voet(en) hebben. Deze schoenen zijn ook geschikt tijdens de herstelperiode na gedeeltelijke amputaties, traumatische beschadigingen of operaties aan een voet. Het ventilerende materiaal van de schoen bevordert hierbij de genezing. De confectieverbandschoen functioneert tevens goed bij voeten die sterk zijn opgezwollen als gevolg van vochtophoping (oedeem). De schoen is wasbaar en eenvoudig aan en uit te trekken. De confectieverbandschoen wordt geleverd in een aantal standaardmaten.

Ecosox compressiesokken en diabetisch sokken.

Ecosox bamboesokken zijn gebreid van bamboe viscosevezelen. Ontworpen voor maximale prestaties. Ecosox bamboesokken zijn voorzien van extra vulling op de zool voor  comfort en extra duurzaamheid.