Scootmobielen

Artikelen 1 tot 12 van totaal 27

Artikelen 1 tot 12 van totaal 27

Scootmobielen & accesoires

Indien u op zoek bent naar een scootmobiel bent u bij MediPlus in Breda aan het juiste adres, wij bieden een ruim assortiment met alle bijbehorende accessoires.

De keuze van de juiste scootmobiel 

Voor het bepalen van de juiste keuze in de grote sortering aan scootmobielen bij MediPlus kunt u rekenen op ervaren medewerkers die u ondersteunen bij het bepalen van uw keuze. Zo hebben we diverse opvouwbare en demontabele modellen, practisch in gebruik en handig als u deze mee wilt nemen in de auto. En natuurlijk biedt MediPlus scootmobielen voor de langere afstanden, voorzien van een goede vering en comfortabele stoelen en allen voorzien van een overzichtelijk bedieningspaneel.

Scootmobiel accessoires

Maar ook voor allerhande makkelijke accessoires zoals regenkleding, bescherming voor uw scootmobiel kunt u terecht bij MediPlus. Zo blijft u en uw scootmobiel optimaal beschermd tegen regen en wind. Natuurlijk hebben we ook diverse stokhouders, makkelijk om uw wandelstok of kruk mee te kunnen nemen, of handige boodschappentassen waarin u uw boodschappen kunt vervoeren.

Proefbanen bij MediPlus

Voor aankoop uw scootmobiel testen? Ook dat kan bij MediPlus. Vrijblijvend een proefrit maken binnen en buiten onze showroom in Breda is mogelijk. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om uw scootmobiel te testen op onze proefbaan met verschillende ondergronden!.

Alle medewerkers van MediPlus luisteren naar uw wensen en kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. U bent van harte welkom!