Mobiliteit

Mobiliteit

Niets is zo belangrijk voor de mens om zo lang mogelijk mobiel te blijven. MediPlus beseft dat als geen ander. Met een zeer breed assortiment varierend van een eenvoudig looprek tot rollators, van loopfiets tot scootmobiel en van stahulp tot trippelstoel. U vindt u bij ons altijd hetgene dat bij u past.

Past het hulpmiddel bij uw situatie

Op onze rollatorbaan ervaart u zelf welke type rollator het meest geschikt is. Uit ons ruim assortiment aan compacte en comfortabele scootmobielen bekijken we samen met u welk type passend is bij uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld lange afstanden afleggen, of gaat u de rollator of scootmobiel uitsluitend voor korte afstanden gebruiken, moet het artikel met de auto mee vervoert kunnen worden? Allemaal zaken die meespelen in het nemen van uw besluit. MediPlus heeft naast het juiste advies ook een scootmobiel oefenparcours met verschillende obstakels die u in het dagelijks leven ook tegen kunt komen.

Accessoires voor nog meer comfort

Voor uw rollator, rolstoel, driewielfiets of scootmobiel biedt MediPlus een ruim assortiment aan passende accesoires. Denkt u hierbij aan een dienblad, rugondersteuning, een stokhouder, een handige tas of regenkleding. 

Welkom bij Mediplus

Bij Mediplus hulpmiddelen vindt u bijna alle hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven, kom kijken in onze ruime showroom en laat u vrijblijvend informeren. U bent van harte welkom!