Rolstoelen

Artikelen 1 tot 12 van totaal 14

Artikelen 1 tot 12 van totaal 14

Welke rolstoel is voor u geschikt?

MediPlus beschikt naast een ruim assoprtiment rolstoelen over deskundige medewerkers die precies weten welke rolstoel passend is voor uw situatie. U als klant staat centraal en er wordt goed geluisterd naar wat uw behoeften zijn. Met name waar en wanneer u een rolstoel gaat gebruiken is bepalend welke keuze u maakt. 

MediPlus helpt u bij het maken van de juiste keuze

De juiste productkeuze van een rolstoel is afhankelijk van een aantal factoren : wat wilt u met de rolstoel kunnen doen? Een opvouwbare rolstoel is in sommige gevallen compacter en makkelijker te vervoeren dan een vastframe rolstoel. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang van de stoel. Daarnaast heeft een vouwframe stoel vaak veel mogelijkheden. AIs de rolstoel bedoeld is voor binnenshuis is met name de korte draaicirkel belangrijk voor het goed kunnen manouvreren. Bij een duwrolstoel is het belangrijk dat deze makkelijk voort te duwen is en licht in gebruik, belangrijk voor gebruiker en de begeleider.

MediPlus biedt eveneens correcte nazorg en service 

Dit laatste is iets waar we absoluut trots op zijn, we bieden een uitstekende service. Van het juiste uitgebreide advies voor uw aankoop, de begeleiding en uitleg na uw aankoop. Maar ook de nazorg en service achteraf.

MediPlus voor persoonlijke aandacht én een goed advies