Matrassen actie: Bluesense matras tijdelijk van 799.- voor 499.-  geldig tot en met 31 Mei 2024

 
 

BEDVERHOGERS 22 CM HOOGTE SET VAN 4 2007258

€ 0,00

De bedverhogers, ook wel bedklossen genoemd, verhogen uw bed. Een set bestaat uit vier stuks. Ze brengen het bed op een ergonomisch verantwoorde verzorgingshoogte voor uw verzorger, kraamverzorgende of verloskundige. Daarnaast zorgen de bedpoot verhogers ervoor dat u makkelijker in en uit bed kunt stappen.

Meer informatie
  • Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving
  • Gratis verzending vanaf €40,- anders €6,95 per bestelling
  • Persoonlijke service Telefoon: 076 - 711 51 00
    Showroom: Ettensebaan 27, Breda
    Email: info@mediplus.nl
  • Levering door heel Nederland

Bedverhogers 22 cm per set van 4

Vergoed vanuit uw basisverzekering
Deze bedverhogers kunt u kosteloos lenen bij Medicura voor een periode van maximaal 26 weken. De bedverhogers wordt volledig vergoed door de basisverzekering. De declaratie regelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Medische indicatie
Om in aanmerking te komen voor het lenen* van bedverhogers wordt de volgende medische indicatie als richtlijn gehanteerd; U heeft een hogere instap van uw bed nodig om zelfstandig transfer in en uit bed te maken.

*Als u niet in aanmerking komt voor de uitleen van bedverhogers is het mogelijk om bedverhogers bij ons te huren. U kunt maximaal 12 stuks kosteloos lenen. Indien u meer bedverhogers wenst te ontvangen kan dit alleen middels verhuur.

Omschrijving
De bedverhogers, ook wel bedklossen genoemd, verhogen uw bed. Een set bestaat uit vier stuks. Ze brengen het bed op een ergonomisch verantwoorde verzorgingshoogte voor uw verzorger, kraamverzorgende of verloskundige. Daarnaast zorgen de bedpoot verhogers ervoor dat u makkelijker in en uit bed kunt stappen. De bedverhogers worden onder alle bedpoten van uw het bed geplaatst en zijn voor poten van maximaal 10x10 cm. Deze klossen zijn ook geschikt voor het verhogen van een boxspring. Wist u dat bedverhogers ook verkrijgbaar zijn in ons kraamhulpmiddelen pakket? Hiermee heeft u alles in huis na een ziekenhuisbevalling of bent u uitstekend voorbereid voor een eventuele thuisbevalling.

Hoe hoog moet het bed staan voor de kraamzorg?
Het bed dient volgens de Arbowet minimaal naar een hoogte van 80 centimeter worden gebracht. Afhankelijk van uw zorg- of kraamorganisatie kan dit een paar centimeter afwijken. Soms wordt het namelijk toegestaan het bed te verhogen naar een hoogte van ongeveer 70 centimeter. Wij raden u aan om eerst te tellen hoeveel verhogers uw bed nodig heeft en vervolgens uw bestelling te plaatsen. 

Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding*

Specificaties
Artikelnummer 162261
Maat 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BEDVERHOGERS 22 CM HOOGTE SET VAN 4 2007258
Uw waardering