Fietsen

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Ervaar fietsen zoals u nooit ervaren heeft!

Wist u dat MediPlus dealer is van de bekende van RAAM fietsen? Dat u de fietsen kunt bekijken én uitproberen, zowel binnen als buiten onze winkel? Er is zoveel mogelijk: elektrische fietsen met lichte ondersteuning in diverse modellen. Maar ook een scootmobielfiets is aanwezig: fietsen tot u moe bent en dan omschakelen naar scootmobiel, hoe dit kan? Kom het ervaren! U bent van harte welkom.

Je ziet ze steeds meer: loopfietsen

Mediplus heeft deze staan in verschillende modellen, nog niet toe aan een rollator? maar toch ondersteuning nodig, mogelijk is een loopfiets dan het ideale hulpmiddel voor u. kom uitproberen en ervaar wat een gemak dit geeft.

MediPlus heeft ook "gewone"elektrische fietsen

"gewone" tussen haakjes, want ze zijn toch bijzonder, de elektrische fietsen van Kettler met verende zadelpen, verende voorvork en uiterst comfortabele ondersteuning. Goed is nagedacht over de plaats van de accu en de motor voor de juiste stabiliteit.

En ook hier geldt weer: 

MediPlus biedt eveneens correcte nazorg en service. Dit laatste is iets waar we absoluut trots op zijn, we bieden een uitstekende service: van het juiste uitgebreide advies voor uw aankoop, de begeleiding en uitleg bij uw aankoop, maar ook de nazorg en service achteraf.