Matrassen actie: Bluesense matras tijdelijk van 799.- voor 499.-  geldig tot en met 31 Mei 2024

 
 

HUUR ELEKTRISCH HOOG-LAAG BED 2009514

€ 56,00

Dit hoog-laag bed kunt u kosteloos lenen bij Medicura voor een periode van maximaal 26 weken. Het hulpmiddel wordt volledig vergoed door de basisverzekering. De declaratie regelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie
  • Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving
  • Gratis verzending vanaf €40,- anders €6,95 per bestelling
  • Persoonlijke service Telefoon: 076 - 711 51 00
    Showroom: Ettensebaan 27, Breda
    Email: info@mediplus.nl
  • Levering door heel Nederland

Vergoed vanuit uw basisverzekering

Dit hoog-laag bed kunt u kosteloos lenen bij Medicura voor een periode van maximaal 26 weken. Het hulpmiddel wordt volledig vergoed door de basisverzekering. De declaratie regelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Medische indicatie

Om in aanmerking te komen voor het lenen* van een hoog-laag bed worden de volgende medische indicaties als richtlijn gehanteerd;

U krijgt dagelijks verzorging en/of verpleging op bed.

Tijdens een transfer in bed is een hoog-laag functie nodig.

Er is langere tijd sprake van behoud van zelfredzaamheid.

Omschrijving

Een elektrisch hoog-laag bed wordt ook wel een verpleegbed, zorgbed, ziekenhuisbed, thuiszorgbed of seniorenbed genoemd. Het hoog-laag bed van Medicura is verrijdbaar en elektrisch te kantelen en in hoogte te verstellen. Ook de stand van rug- en voetsteun is met de afstandbediening te bedienen. Zo kunt u comfortabel in bed zitten, liggen en veilig in en uit bed stappen. Een hoog-laag bed is niet alleen ideaal voor uw eigen zelfredzaamheid, ook uw verzorger heeft er baat bij. Het bevorderd namelijk het ergonomisch werken, omdat de ideale verzorgingshoogte altijd gerealiseerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat de verzorging veiliger en gemakkelijker kan plaatsvinden. Bij Medicura wordt het hoog-laag bed altijd inclusief bedhekken en een bedheffer (papegaai) geleverd. Om het liggen in een hoog-laagbed nog comfortabeler te maken kunt u ook andere bed accessoires lenen of bed accessoires huren.

Bezorging en installatie

De bezorging en installatie van een uitleen hoog-laag bed wordt door onze eigen bezorgers uitgevoerd en is volledig gratis! Het bed wordt opgebouwd in uw gewenste ruimte. Dit kan uw woonkamer, slaapkamer maar ook een ander adres zijn. Na de installatie worden alle onderdelen gecontroleerd op een correcte montage en functionaliteiten grondig getest. Zo weten we zeker dat u veilig gebruikt kunt maken van het bed!

Retourneren van het hoog-laag bed

Indien u het uitleen hoog-laag bed niet meer nodig heeft komen wij het kosteloos ophalen. Het demonteren van het bed hoeft u niet zelf te doen. Dit wordt door onze chauffeurs gedaan.

Matras

Mocht u geen matras toevoegen aan uw uitleen bestelling, leveren wij deze er automatisch wel bij. Zo voorkomen we dat u onbedoeld zonder matras komt te liggen. Als u ervoor kiest een elektrisch hoog-laag bed te huren i.p.v. te lenen, leveren we niet standaard een matras erbij.

*Als u niet in aanmerking komt voor de uitleen van een hoog-laag bed is het mogelijk om een hoog-laag bed bij ons te huren.

Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding*

Specificaties
  • Lengte 200 cm (Wordt verlengd als u langer bent dan 185 cm)
  • Breedte 90 cm
  • Hoogte 30 cm (van de grond)
  • gebruikersgewicht 135 kg
Specificaties
Artikelnummer 961
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HUUR ELEKTRISCH HOOG-LAAG BED 2009514
Uw waardering