Matrassen actie: Bluesense matras tijdelijk van 799.- voor 499.-  geldig tot en met 31 Mei 2024

 
 

HYBRIDE ANTIDECUBITUS MATRAS 2009135

€ 0,00

Vergoed vanuit uw basisverzekering
Dit hybride antidecubitus matras kunt u kosteloos lenen bij Medicura (voorheen MediPlus) voor een periode van maximaal 26 weken. Het hulpmiddel wordt volledig vergoed door de basisverzekering. De declaratie regelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie
  • Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving
  • Gratis verzending vanaf €40,- anders €6,95 per bestelling
  • Persoonlijke service Telefoon: 076 - 711 51 00
    Showroom: Ettensebaan 27, Breda
    Email: info@mediplus.nl
  • Levering door heel Nederland

Vergoed vanuit uw basisverzekering

Dit hybride antidecubitus matras kunt u kosteloos lenen bij MediPlus/Medicura voor een periode van maximaal 26 weken. Het hulpmiddel wordt volledig vergoed door de basisverzekering. De declaratie regelen wij rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Medische indicatie
Om het juiste zorghulpmiddel voor u in te zetten is een medische indicatie erg belangrijk. Wij raden u aan deze op te vragen bij uw huisarts, specialist, zorghulpverlener of neem contact op met onze wondverpleegkundigen. Op basis van de indicatievragen, die gesteld worden in het checkout formulier, bepaald onze wondverpleegkundigen het meest geschikte luchtwisselmatras.

*Als u niet in aanmerking komt voor de uitleen van een antidecubitus luchtwisselmatras is het mogelijk om het luchtwisselmatras bij ons te huren.

Omschrijving
Het hybride antidecubitus matras is een hulpmiddel voor het behandelen of voorkomen van doorligwonden. Het hybride AD matras biedt goede ondersteuning, is ademend en is waterdicht dankzij de incontinetiehoes. Het hybride matras heeft niet het ongemak van een pomp, maar beschikt wel over luchtcompartimenten. Deze luchtbanen zijn uitgerust met de Reactive Airflow technologie. Dit wil zeggen dat door middel van een ventielsysteem de luchtdruk automatisch wordt aangepast op het gewicht en de bewegingen van de cliënt. De basis van het matras wordt gevormd door een stevig U-vormig traagschuim frame. De transfer in en uit het bed kan hierdoor ook beter plaatsvinden.

Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding*

Specificaties

  • Lengte           200 cm
  • Breedte         90 cm
  • Hoogte          15 cm
  • Max. gebruikersgewicht   250 kg
Specificaties
Artikelnummer 337
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HYBRIDE ANTIDECUBITUS MATRAS 2009135
Uw waardering