Matrassen actie: Bluesense matras tijdelijk van 799.- voor 499.-  geldig tot en met 31 Mei 2024

 
 

TOCO THOLIN BALSEM HEET 35 ML

€ 6,95

De Toco Tholin Balsem hete balsem zorgt voor het bevorderen van de doorbloeding in de spieren. Zorgt voor een zeer warm gevoel op de huid. De etherische oliën bevorderen de doorbloeding in de spieren wat helpt bij een goede warming-up.

Meer informatie
  • Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving
  • Gratis verzending vanaf €40,- anders €6,95 per bestelling
  • Persoonlijke service Telefoon: 076 - 711 51 00
    Showroom: Ettensebaan 27, Breda
    Email: info@mediplus.nl
  • Levering door heel Nederland

Toco Tholin balsem heet

Productinformatie 

Een hete balsem voor het bevorderen van de doorbloeding in de spieren. Zorgt voor een zeer warm gevoel op de huid. De etherische oliën bevorderen de doorbloeding in de spieren wat helpt bij een goede warming-up. Het warmtegevoel wordt bereikt door het natuurlijke Capsicum wat gemaakt wordt van de bekende hete peper. Door beweging wordt het warmtegevoel op de huid ervaren. Vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) versterkt het warmtegevoel.

Deze balsems ruiken aangenaam omdat GEEN Methylsalicylate of Wintergreen-olie is toegevoegd. Alle Toco-Tholin Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen en afdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt. Toco-Tholin Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Verkrijgbaar in 35 ml en 250 ml
Specificaties
Artikelnummer 166665
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TOCO THOLIN BALSEM HEET 35 ML
Uw waardering